Algemene voorwaarden

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van  toepassing op alle verkopen tussen MAE MAE jewels en de klant. Als items van MAE MAE jewels worden besteld, accepteert de koper automatisch de bepalingen die zijn vastgelegd in deze algemene voorwaarden.

Bestellingen

Zodra een bestelling is geplaatst, ontvangt de klant een e-mail met de details van de bestelling en de totale kosten die verbonden zijn aan de bestelling. Alle bestellingen worden verzonden binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling door de klant.

Prijzen en betaling

Alle prijzen op de website van MAE MAE jewels zijn aangegeven in Euro’s en zijn inclusief BTW. Klanten kunnen via I-Deal of Paypal betalen. Verzending van de bestelling vindt plaats zodra MAE MAE jewels de betaling heeft ontvangen voor de bestelling.

Levering

De bestelling wordt verwerkt en verzonden binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling. MAE MAE jewels kan niet aansprakelijk gesteld worden als de post niet op tijd de bestelling aan de klant kan leveren.

Geld terug garantie

Indien de klant om welke reden dan ook het artikel niet wenst te behouden, heeft de klant het recht om het artikel terug te sturen naar MAE MAE jewels  binnen veertien werkdagen na ontvangst van het artikel. De klant moet eerst MAE MAE jewels per e-mail informeren en moet alle verdere retourvoorwaarden en instructies van MAE MAE jewels volgen. Deze garantie voldoet niet als het artikel niet in de originele staat wordt teruggegeven of als het een in opdracht van de klant gemaakt sieraad betreft. Retourneren worden alleen geaccepteerd als het in de originele, onbeschadigde verpakking wordt verzonden. Bovendien worden de verzendkosten van de retourzending volledig door de klant betaald. Als de retourinstructies nauwkeurig zijn gevolgd, zal MAE MAE jewels binnen tien dagen na ontvangst de klant terugbetalen voor het teruggegeven artikel.

Vragen / klachten

In geval van vragen of klachten over een van de producten, informeer ons dan per email. Je ontvangt binnen drie werkdagen een antwoord.

Privacy

MAE MAE jewels vindt het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke gegevens van de klant met de grootste zorg en veiligheid worden behandeld. MAE MAE jewels geeft de persoonlijke gegevens van de klant niet aan derden, behalve wanneer de informatie vereist is voor de levering van de bestelling.

Aansprakelijkheid

Alle artikelen in het assortiment van MAE MAE jewels zijn met veel beleid gemaakt. MAE MAE jewels kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade in welke vorm dan ook, die kan worden veroorzaakt door defecte of slecht gebruik van de door MAE MAE jewels verkochte sieraden. De inhoud van de website is met de grootste zorg samengesteld. De werkelijke kleur van de producten kan afwijken van de kleuren die op de computer- en telefoonschermen worden weergegeven. Ook is het mogelijk om, door de handgemaakte aard van de artikelen, dat de print iets varieert of kleine onregelmatigheden kunnen optreden.

Aanvaarding van Algemene Voorwaarden

Alle website gebruikers moeten zich bewust zijn van en akkoord gaan met alle bovenstaande algemene voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen bij MAE MAE jewels, gaat de klant automatisch akkoord met al deze Algemene Voorwaarden.