Over ons

Mijn naam is Mirte en het gezicht achter MAE MAE.

Wat begon als een creatieve vriendinnenavond is uitgelopen tot een passie. Na de eerste avond wat geprobeerd te hebben was ik niet meer te stoppen. Avonden lang speurde ik het internet af naar de juiste informatie, materialen en technieken. Na veel geoefend te hebben durfde ik ze voorzichtig met de mensen om mij heen te delen. Ik kreeg leuke en enthousiaste reacties en zo ontstond MAE MAE. 

De naam MAE MAE komt van ons dochtertje Mae, die deze prachtige naam draagt. Daarnaast betekent Mae ook  ‘Geboren in mei’. De passie van sieraden maken is in mei ontstaan. Het is een naam die echt bij mij past.  

Ik geniet enorm van het proces van het maken van de oorbellen. Wat ik doe, doe ik graag goed, waardoor er altijd ruimte is voor verbetering. Ik denk dan ook graag na voor ik iets doe of maak. En hoewel het vrijmaken van tijd om de oorbellen te maken veel van mijn planvaardigheden vraagt, zorgt het daadwerkelijke maken hiervan juist ervoor dat de tijd en het denken even stil staat. Dit geeft mij een heerlijk gevoel, aangezien ik naast het runnen van MAE MAE ook nog moeder van twee jonge kinderen, echtgenoot van een geweldige man, leerkracht en vriendin ben.

Voor nu ben ik blij dat ik mijn passie kan delen met anderen en ik met de handgemaakte producten anderen blij kan maken.